Rejovenint entre backpackers

Un pub ocult dins d'un alberg juvenil ofereix cuina anglosaxona decent i partits del Barça i la Premier

Hi ha indrets de la ciutat on no solem ficar el nas, de vegades perquè pensem que l’accés està restringit o perquè intuïm, simplement, que no se’ns hi ha perdut res. Si busquem un local amb wifi gratuït, o si ens agrada veure partits del Barça o de la Premier, i no ens importa fer-ho entre motxillers amb els auriculars posats, potser ja tenim motius per entrar al Belushi’s Bar i comprovar què s’oculta més enllà de la recepció de l’alberg d’on prové la gran majoria de la clientela. El negoci, que és tant un youth hostel com el pub adherit, té seus repartides per mitja Europa; la de Barcelona és bastant nova, de fa tres anys, i inclou al fons una àmplia àrea polivalent on es pot jugar al billar, a tennis taula i al futbolí, i dues terrassetes interiors prou boniques.

 

BelushisTerrassaokok

 

Res del que hi ha a la carta de menjars (en anglès) no és excels, però l’English Full Breakfast, dit The Resurrection, segur que va bé per a les ressaques (llàstima de la música que sona, no ajuda gaire); i dinar-hi amb nens té una cosa bona: pots despreocupar-te’n.  En realitat, el que em convenç d’aquí dins és que el lloc et fa sentir –almenys en el meu cas– 20 anys més jove. Només falta que hi apareguin velles amistats de l’Interrail, el nom de les quals m’he oblidat per complet, i que em proposin, mapa a la mà, marxar avui mateix de Barcelona per intentar arribar a una festa que s’ha muntat demà cap al tard a Berlín, Estocolm o Budapest.

 

BelushisBreakfastokok

 

10.Belushi’s Bar (c.Bergara 3, Dreta de l’Eixample). Veïnat: Centre

 

Posts Relacionats

Vist al núm.207 del c.Diputació (Antiga Esquerra de l’Eixample)

Vist a Calàbria amb Tamarit (Sant Antoni)

Encara em pregunto per què Atlanta és una de les ciutats dels EUA de les quals guardo més bon...

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>